Friday, January 27, 2012

Утре излиза Ново Списани Shake iT Up






Раздвижи се със списание Shake It Up!

Списание SHAKE IT UP
Shake It Up е официалното списание по хитовия сериал на Disney Channel! 
Потропваш ли с краче, докато го гледаш? Ако е така, значи това е твоето ново любимо списание! С него не само ще бъдеш в крачка със Сиси Джоунс и Роки Блу, които движат нещата в сериала, но ще черпиш блясък и вдъхновение за своя гардероб, ще учиш нови танци и ще се забавляваш с много игри, тестове и забавни рубрики!

Раздвижи се 
С тази рубрика имаш възможността да видиш Shake It Up отблизо. Научавай какво ново около епизодите, героите и актьорите, които участват в сериала!
Списание SHAKE IT UP
Изяви се
Това са страниците, посветени на теб! На тях ще получаваш съвети как да разкриеш собствения си талант. Ще разбираш за конкурсите и ще четеш писмата на други момичета като теб – страстни почитателки на сериала и на танците! А после ще ни пишеш и ти!
Списание SHAKE IT UP
Облечи се
Каква е тайната формула за страхотните изпълнения на Сиси и Роки? Списание Shake It Up ти я разкрива, като отваря гардероба на сериала! Модни трикове, пледложения и полезни съвети за теб!
Списание SHAKE IT UP
Усмихни се
Какъв е твоят стил? На кого приличаш повече – на Сиси или на Роки? Още безброй любопитни въпроси чакат твоя отговор под формата на тестове! А има и игри...
Списание SHAKE IT UP
Стъпка по стъпка 
И друг път си опитвала да си измислиш съчетание или танц с приятелка, но не се е получавало? Учи със списание  Shake It Up! Събирай хореографиите от всеки брой и ги упражнявай с най-добрата си приятелка!
Списание SHAKE IT UP
Плакати
Списание SHAKE IT UP
Списание SHAKE IT UP
Всеки танц си има първа стъпка. Направи своята с SHAKE IT UP и завладей сцената на живота си!

No comments: