Friday, November 18, 2011

Shake It Up


Този месец започнаха снимките по новите епизоди на Shake It Up - комедия, която постигна рекорден рейтинг след премиерата си през 2010 г. и е №1 сериал сред аудиторията между 6 и 11 години, както и при тийнейджърите по света. Вторият сезон на култовия сериал ще гледаме по Disney Channel България в края на тази година.
Най-важната съставка на един сериал, посветен на танците, е разбира се, хубавата музика. Ето защо, няколко месеца преди новите телевизионни епизоди излиза саундтракът с хитовете, залегнали в основата на танците, които ще гледаме по-късно тази година в сериала. Вече е факт премиерата по Disney Channel на видео клипа към един от тях - Watch Me на младите звезди Bella Thorne и Zendaya.
Той е включен в DVD изданието на Shake It Up, което излиза заедно със саундтрака. В специалния CD+DVD пакет, освен музиката от сериала и клипа Watch Me, феновете могат да открият и едноименното видео, Shake It Up на звездата Селена Гомес, както и видео денс уроци с инструктор хореографът на танците от филма, Rosero McCoy.

No comments: